Alweer een sicke colorway voor de Air Max 90 aangekondigd: check de nieuwe AM90 Pinstripe

Nike is nog steeds bezig met het vieren van de 30e verjaardag van de iconische Air Max 90. Het merk met de Swoosh dropt de laatste tijd met grote regelmaat een nieuwe colorway voor de publiekslieveling en ook vandaag is het weer raak. Maak kennis met de Nike Air Max Pinstripe! De nieuwe colorway is zeer veelzijdig maar tegelijkertijd ook easy te combineren met veel verschillende stijlen. Dit is een sneaker die je in je collectie moet hebben!

De sneaker komt in een tijdloos en neutraal kleurenpallet. De basis van de Air Max 90 Pinstripe is gebroken wit van kleur en gemaakt van duurzaam canvas dat lekker ademend is en daarnaast ook zeer flexibel. Hierdoor zijn de comfortlevels van deze schoen sky-high.

Het silhouet heeft meerdere overlays welke zorgen voor de structuur zoals we gewend zijn van de Air Max 90. De esthetiek van de schoen is minimalistisch gehouden - zelfs de normaliter opvallende afdelingen van het bovenwerk, zoals de kenmerkende Air Max branding op de side en de hiel, zijn vormgegeven in dezelfde lichte kleurtint. Hetzelfde geldt voor de classic Swoosh op de zijkant, welke gemaakt is van stijlvol leer.

Deze hele schoen draait natuurlijk om de rode ‘pinstripes’ (krijtstrepen) die we aantreffen over nagenoeg de hele upper. Deze lijnen lijken random op de upper te zijn geplaatst: ze lopen zowel horizontaal als verticaal en zelfs een beetje schots en scheef ten opzichte van elkaar. Ze geven het silhouet een speels uiterlijk. Onder de hiel zit zoals gewoonlijk de classic Air Unit. Hierdoor wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld van hiel tot voorvoet, en ervaar je maximale stabiliteit en comfort.

Bekijk de afbeeldingen boven maar eens goed! Vooralsnog is de schoen alleen nog maar verkrijgbaar in Azië. Het is nog niet bekend wanneer dit fraaie silhouet de grote oversteek naar Europa zal maken. Wel verwachten wij dat dit, gezien de zomerse colorway, eerder vroeg dan laat zal gebeuren. Wanneer de officiële releasedatum bekend wordt gemaakt lees je dit uiteraard meteen op onze blog. Voor nu raden we je aan om eens rond te snuffelen in de andere Air Max 90’s colorways die te koop zijn via de webshop van theSneaker.nl.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software