adidas Yeezy Boost 700. Nieuwe 'Salt' colorway. 23 februari.

De adidas Yeezy Boost 700 is bezig aan een stevige opmars. De schoen is momenteel trendy en erg in trek, en vanaf dit jaar ook eindelijk makkelijker te verkrijgen. Kanye en adidas zijn duidelijk klaar voor meer. Check snel de adidas Yeezy Boost 700 ‘Salt’ die er aan komt op 23 februari!

Het model is recentelijk pas op de markt gebracht en staat nog in de spreekwoordelijke kinderschoenen. Met name de ‘Waverunner’ colorway deed het goed en was erg populair. Bovendien is ons inmiddels ook ter ore gekomen dat de V2 in de aankomende maanden gedropped zal worden.

@YeezyMafia is een in mysterie gehuld en controversieel Instagram account dat al sinds 2016 telkens weer als eerste nieuws weet uit te lekken omtrent nieuwe Yeezy producten. Via YeezyMafia werd afgelopen week bekend gemaakt dat er weer een nieuwe colorway van de Yeezy Boost 700 V1 aan zit te komen. Namelijk de Salt colorway! En dit heugelijke nieuws is nu ook officieel bevestigd door adidas zelf.

De Salt is uiteraard ontworpen in samenwerking met Kanye himself. De naam is afgeleid van de verschillende zachte witte kleurtonen waaruit de upper is opgebouwd. Sommige layers van de sneaker neigen zelfs naar een mintgroen, net zoals bij de immens populaire Yeezy Boost 350 V1 ‘Moonrock’ het geval is. Wacht de Salt misschien ook een dergelijke toekomst?

De Salt heeft een subtiele look en komt op een lekker chunky witte tussenzool. Het bovenwerk is een smaakvolle versmelting van leer, suède, mesh en reflecterend 3M materiaal. De buitenzool is dan weer zwart, wat de schoen een lekker contrast meegeeft. Ook op de hiel van de schoen treffen we zwarte details aan.

De sneaker wordt gedropt op op 23 februari, en gaat je naar alle waarschijnlijk om en nabij de 300 euro kosten. Ben je geinteresseerd en ben je benieuwd waar 'ie verkocht zal gaan worden? Check onze blog regelmatig voor laatste nieuws omtrent dit model en check in de tussentijd ook snel eens ons aanbod aan andere vette adidas modellen zoals de adidas ZX Flux en de adidas Tubular!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software