adidas x Donald Gover (Childish Gambino) collab: eerste foto's van sneaker gelekt!

In september 2019 werd bekend gemaakt dat Donald Glover en adidas de samenwerking aan zouden gaan. Dit gebeurde door middel van een coole animatie video. Daarna bleef het echter een aantal maanden stil omtrent de collab. Maar nu zijn de eerste beelden van de sneaker uitgelekt! En wij hebben ze. 

Ik hoor het je denken: Donald Wie?! Well, deze duizendpoot is een Amerikaans acteur, schrijver, producer, regisseur, stand-up comedian én rapper. Als rapper heet hij Childish Gambino en had hij in 2018 een wereldhit met de video ‘This is America’ die maar liefst 520 miljoen views haalde. En nu waagt ‘ie zich dus ook aan het ontwerpen van sneakers. Als dat maar goed gaat..

Naar onze mening is het een prima debuut! Het grappige is dat de sneaker sprekend lijkt op de schoen die in september te zien was in de animatievideo die de collab aankondigde (zie plaatje boven deze post). Ligt 'ie al zo lang klaar op de plank?

De sneaker lijkt een heel nieuw model, maar heeft wel veel weg van de adidas ‘Nizza’ klassieker uit de jaren zeventig. De sneaker doet met haar canvas kleur zeer zomers aan. Wij krijgen spontaan zin in een zomerse en warme strandvakantie wanneer we kijken naar deze schoen. De veters zijn wit maar hebben donkerblauwe accenten, waardoor ze afgezet tegen de lichte kleuren van het bovenwerk extra opvallen. De neus van de zool is geribbeld en heeft veel weg van een bumper van een botsautootje. Één ding is zeker: het geeft de schoen een lekkere chunky look! Een ander opvallend detail is de flap de hiel, die gemaakt is van wit leer en buitenproportioneel groot is.

De ‘three stripes’? Die kunnen natuurlijk niet ontbreken. Deze zijn spierwit en treffen we aan op de zijkant van de schoen. Er is nog geen officiële informatie naar buiten gekomen omtrent het release van deze sneaker. Dus blijf ons in de gaten houden voor de laatste details! De aankondiging in september beloofde ons niet alleen sneakers maar ook verse apparel. Childish Gambino fans raden we dus aan om onze blog goed te blijven volgen! Tot die tijd kun je je prima vermaken met de look-a-like, de vintage adidas Nizza.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software