Adidas x AriZona Ice Tea: 5 freshe colorways voor de adidas Continental Vulc

Dit keer doen we melding van een wel heel speciale samenwerking: adidas gaat in zee met AriZona Iced Tea. Het resultaat van deze collab? Maar liefst vijf nieuwe colorways van de adidas Continental Vulc!

Komt deze samenwerking je bekend voor? Dat kan kloppen. Adidas en AriZona Iced Tea hebben recentelijk al eens eerder samengewerkt. In juli 2019 zou namelijk in New York tijdens een speciaal Pop-Up event een nieuwe adidas x AriZona sneakers gereleased worden. Het bijzondere aan deze release dat de kosten voor de sneaker gelijk waren aan een blikje AriZona Iced Tea – en dat is slechts 99 dollarcent. Ik hoor het je denken: dat wil ik ook wel! Nou, dat wilde iedereen. Deze stuntprijs zorgde voor een gigantische drukte. De politie moest nog voordat het event van start ging ingrijpen en het evenement annuleren. Het liep uit op een groot fiasco.

Maar adidas en AriZona zijn nu weer terug met een nieuwe gave collab! En inderdaad, dit keer voor een iets duurdere (maar misschien wel gezondere) prijs. Ze hebben de adidas Continental Vulc samen gepimpt en uitgebracht in vijf nieuwe colorways die allemaal geïnspireerd zijn op de kleurrijke blikken van het ice tea merk. Zo zien we op meerdere colorways de roze bloesem terugkomen.

Check de foto’s bovenaan deze post en oordeel zelf! De sneaker is binnenkort exclusief te verkrijgen bij Foot Locker. Kun je echt niet wachten? Kijk dan ook eens naar onze andere adidas Continental Vulc colorways op theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software