Adidas viert de LGBTQ community met de nieuwe 2019 Pride Pack!

De Pride maand is nog maar een aantal weekjes van ons verwijderd. Net als vorig jaar viert adidas dit event op grootse wijze en trakteert het ons op de nieuwe 2019 Pride Pack! Deze bestaat uit een met regenboog geïnjecteerde colorway voor maarliefst 4 modellen: de Ultra Boost 19, Continental 80, Adilette én Nizza!

Alle vier de modellen blijven trouw aan haar originele design en hebben een overwegend witte upper met regenboog of multicolor accenten als knipoog naar de pride vlag. En ze zijn me toch een partij fris geworden! Deze sneakers zijn ook na de Pride ideaal voor de zomer!

De Ultra Boost 19 is uitgerust met multicolored Flyknit op de zijkant en de hiel en heeft een opvallende oranje streep over de toebox. De kooi die het model kenmerkt is doorzichtig en heeft de legendarische three stripes op de zijkant.

De Continental 80 is een all time fav retro model en is vervaardigd van gebroken wit leder. De LGTBQ touch komt in de vorm van een regenboog strook op de zijkant van het bovenwerk en het classic kleurrijke Trefoil logo op de tong.

De Adilette is als badslipper een beetje de vreemde eend in de bijt en heeft een band die paars, blauw en groen van kleur is. Over deze kleurrijke band is in het wit een dik Trefoil logo geplaatst. Op de binnenzool staat de zin: “love unites” welke uiteraard geen toelichting benodigd!

De Nizza is gemaakt van wit canvas en is gewikkeld in een regenboog vlag die over de gehele zool doorloopt. Groene, blauwe en paarse lijnen aan de rechterkant - rood, oranje en geel aan de linkerkant. Beide schoenen van dit paar hebben dus een andere kleur. Hoe cool is dat? Met dit model steel je gegarandeerd de show! Ook hier is de slogan “love unites” op de de binnenzool geprint.

De Pride Pack zal gereleased worden op 1 juni en zal beschikbaar komen via de officiele adidas shop en geselecteerde retailers. Houdt onze blog in de gaten voor meer nieuws omtrent het release van deze gave 2019 Pride Pack!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software