Adidas Stan Smith Boost: good old Stan Smith in de mix met futuristische Boost zool

Helemaal niet zo dom gedacht: breng de bestverkopende zool samen met de bestverkopende sneaker, en je hebt een gouden combinatie. Vaak werkt het niet zo, maar in dit geval moeten we eerlijk toegeven: smart thinking, Adidas! De samensmelting van oud en nieuw is bij deze release zeer subtiel en zit juist daardoor helemaal goed. De sneaker vertegenwoordigt de perfecte balans tussen een vintage uitstraling en een fraai staaltje moderne technologie!

De Adidas Stan Smith kennen we allemaal wel: het model vliegt al jaren als warme broodjes over de toonbank en is de afgelopen jaren uitgebracht in haast ieder mogelijk denkbare colorway. En nu is het model uitgerust met de Boost technologie! Adidas bracht de Boost zool voor het eerst op de markt in 2014, en heeft 'm in de tussentijd toegepast op zo ongeveer elke Adidas sneaker: van Yeezy tot aan een doorsnee basketbalschoen. Een combinatie die naar onze mening lang niet altijd even gelukkig werd uitgevoerd.

Maar.. de Adidas Stan Smith en de Boost tech vormen samen een 'match made in heaven'! Juist omdat het zo subtiel gedaan is. Velen zullen het verschil met de classic Stan Smith misschien niet eens zien. Het sponsachtige Boost materiaal ziet er futuristisch uit, en door de energiecapsules die ontstaan tijdens het lopen zul je haast een boost krijgen wanneer je meters aflegt op deze schoenen. We kunnen er lang of kort over praten, maar de Boost is gewoon de lekkerste zool van dit moment. Punt. En we spreken uit ervaring: wanneer je er eenmaal aan begint, wil je eigenlijk nooit meer iets anders!

De Adidas Stan Smith Boost is verkrijgbaar vanaf 1 maart, en je pikt 'm al op voor 129,95 euro. Momenteel is de sneaker te verkrijgen in de colorways White/Green, Copper Metallic, Silver Metallic & Black/Green.

BESTEL DE ADIDAS STAN SMITH BOOST HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software