adidas Originals ZX 8000 terug in flitsende Aqua colorway!

De ZX 8000 viert dit jaar haar 30e verjaardag en dat wordt gevierd met de terugkeer van één van de meest freshe, knallende én opvallende colorways uit de geschiedenis van de mensheid: de adidas Originals ZX 8000 Aqua.

De roep om een terugkeer van de originele colorway uit 1980 werd de laatste jaren luider en luider. En het even geduurd, maar nu is deze wens eindelijk door adidas ingewilligd. Met deze release kun je wel stellen dat we letterlijk het nieuwe jaar in knallen.

Want knallen, dat doet deze schoen. De upper is gemaakt van mesh en suède en heeft een felle turquoise kleur. Dit contrasteert erg lekker met de net zo felle ‘shock yellow’ kleuren die we aantreffen op de drie strepen, de collar en buitenzool.

Wat betreft kleuren lijkt de schoen dus precies op de originele release. Maar dat wil niet zeggen dat de schoen de afgelopen jaren niet geïnnoveerd is. Sterker nog: de adidas Originals ZX 8000 Aqua zit juist vol met verbeteringen! Een klein voorbeeldje: de schoen is uitgerust met de beste zooltechnologie die er anno 2000 beschikbaar is - de spiksplinternieuwe BOOST zool. Daarnaast zorgt de mix van mesh en suède voor een optimale ventilatie waardoor je voeten altijd lekker luchtig blijven. Het speciale adidas Torsion Systeem biedt optimale ondersteuning en stabiliteit voor de middenvoet.

Is deze sneaker iets voor jou? Sla dan snel je slag! De schoen is per direct voor 120 euro te verkrijgbaar via de officiële adidas webshop. Dig je deze felle en eye-catching colorway toch niet helemaal? Bekijk dan snel eens naar de soortgelijke adidas Originals ZX 750 in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software