Adidas neemt de Iniki Runner 'back to the seventies' !

De alerte lezer herinnert zich vast nog wel onze recente post over het gloednieuwe model de Iniki Runner. Hoewel de sneaker pas net nieuw is, is het duidelijk dat Adidas grootse plannen heeft met dit sportieve vintage model. Adidas komt namelijk nu alweer met een nieuwe colorway: de Adidas Iniki 'Pride of the 70's'!

Het Hawaïaanse woord Iniki staat voor een scherpe, snijdende windstoot. Een andere betekenis van het woord is 'snijden' of 'scheuren', zoals bijvoorbeeld een verscheurde liefde. Deze vertaling past volgens het designteam van Adidas helemaal bij dit model, welke geïnspireerd is op runners uit de jaren zeventig. Want wiens hart gaat er nou niet sneller kloppen van dit fraaie model? Het bovenwerk van de sneaker heeft een suède overlapping op de neus en bestaat verder uit stretchy mesh. Het silhouet en de gebruikte materialen geven de sneaker een echte vintage look.

Deze nieuwe colorway grijpt met haar levendige kleuren gelijk je aandacht, en de gekartelde Adidas strepen op de zijkant en de gouden 'Iniki' tekst maken de sneaker helemaal af. De Boost zool zorgt voor een optimaal comfort waardoor je deze sneaker het liefst nooit meer uit wil trekken. Je zult nog wel even geduld moeten hebben, want de nieuwe colorway is pas online bij ons te bestellen vanaf 20 april. Je haalt het kunstwerkje al in huis voor €119,95!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software