Adidas lanceert unieke sneaker met ingebouwd jaarabonnement voor de Berlijnse metro!

BERLIJN – Revolutionair nieuws uit sneakerland! Adidas heeft een nieuwe versie van de EQT Support '93 uitgebracht! Ik hoor het je denken: hmm, dat gebeurt toch wel vaker? Dat klopt. Wat deze release echter zeer speciaal maakt is dat de schoen ook gelijk een jaarabonnement is voor de metro van Berlijn!

Adidas en Berlijn zijn al jarenlang twee handen op één buik. Dat een sneaker van adidas geldig is als vervoersbewijs in de Berlijnse metro is echter iets totaal nieuws. Adidas heeft in samenwerking met de legendarische Berlijnse sneaker store Overkill en BVG, het Berlijnse stadsvervoerbedrijf, deze erg coole versie van de EQT Support 93 uitgebracht.

Wie wel eens in Berlijn is geweest herkent waarschijnlijk gelijk het kleurrijke design van de schoen. Dit motief is de opvallende bekleding van de stoeltjes in de Berlijnse metro, en doet denken aan een camouflage motief maar dan in de opvallende kleuren blauw, rood, zwart en grijs. De bekleding van de stoeltjes wordt door sommigen verafschuwd, en door anderen juist weer erg geliefd. Juist omdat het zo fout is! Maar we moeten toegeven, op deze sneaker staat het motief in ieder geval erg goed. De schoen komt dus helemaal in de Berlijnse metro stijl!

En de jaarticket dan? Die vinden we terug op de tong van de schoen. De tong heeft het uiterlijk van een metroticket, en is uitgerust met de tekst een 'Jahresticket' tegen een 'Spezialtarif'. En een speciaal tarief, dat is het zeker! Waar een jaarabonnement voor de Berlijnse metro normaalgesproken ruim 700 euro kost, heb je met deze sneakers al voor maar liefst 180 euro een jaarabbonement in huis! Tel uit je winst - een werelddeal. En dan krijg je er ook nog eens toffe sneakers bij! Maar.. je moet de sneakers natuurlijk wel aan hebben als men de kaartjes komt controleren.

De sneakers zijn vanaf vandaag te verkrijgen in de Berlijnse winkels Overkill en de officiele adidas Flagship Store in Berlin-Mitte. De schoen is een speciale stunt ter ere van de 90e verjaardag van de BVG, die eveneens plaats zal vinden op 16 januari. Een sneaker bemachtigen zal echter zeer lastig worden, aangezien de sneaker uitgebracht zal worden in een oplage van 500. Het is dan ook een werelddeal! 

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software