adidas komt met veterloze versie van de iconische Superstar

De adidas Superstar staat al jarenlang op 1 in de sneaker charts. Het Duitse sportmerk brengt met de speciale Superstar Laceless een ode aan het Amerikaanse illustere hiphoptrio Run-DMC.

De Superstar werd gelanceerd in 1969 en was oorspronkelijk bedoeld als basketbalschoen. De minimalistische sneaker staat bekend om de harde rubberen shell-toe en de kenmerkende Three Stripes op de zijkant. De sneaker staat tegenwoordig vooral bekend als lifestyle schoen en laat zich door haar looks combineren met veel verschillende soorten stijlen. Door diverse collabs met onder andere Pharrell Williams werd de schoen de afgelopen jaren alleen maar populairder.

De populariteit is echter vooral te danken aan de rapformatie Run-DMC. Zij waren de eersten die het model omarmden, waardoor de schoen ook al snel na haar release casual gedragen werd. En ze droegen de sneaker op een wel hele speciale manier: ze haalden de veters eruit en duwde de tong naar buiten.

Run-DMC sloot een deal met adidas en werd hét gezicht van de Superstar. De basketbalschoen werd hierdoor ongekend populair als sneaker en ontpopte zich tot een must-have schoen voor iedere b-boy en b-girl. Om de Run-DMC te eren komt adidas nu met de Superstar Laceless. Deze is, je raadt het misschien al, geheel veterloos!

De adidas Superstar Laceless zal gereleased worden in het wit en het zwart. De alom bekende shell-toe en de kenmerkende drie strepen op de zijkant ontbreken uiteraard niet. De tong is nog ietsje dikker gemaakt dan normaal en bedrukt met gouden adidas branding.

De sneakers zijn vanaf vandaag te verkrijgen via de officiële adidas store en heeft een prijskaartje van 110 euro. De adidas Superstar is overigens verkrijgbaar in iedere kleur van de regenboog. Check daarom ook eens de online webshop van theSneaker.nl en bekijk ons volledige adidas Superstar aanbod. We hebben voor ieder wat wils!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software