Adidas komt met Pride editie van de Stan Smith!

Elk jaar komt adidas traditiegetrouw met een speciale Pride Pack. Na de Superstar ‘Pride’, waarvan adidas eerder deze maand de eerste officiële foto’s onthulde, is het nu de beurt aan een andere klassieker: ook de adidas Stan Smith maakt deel uit van de 2020 Pride collectie!

De adidas Stan Smith behoeft eigenlijk geen introductie meer - het model is misschien wel de meest iconische sneaker aller tijden. De schoen oogt met haar minimalistische en strakke design supermodern maar ademt tegelijkertijd ook onherroepelijk de 80’s vibes. De witte lederen cult-klassieker doet het goed onder ieder outfit en kan daardoor door echt iedereen gedragen worden!

De basis van het bovenwerk is zoals je gewend bent wit van kleur, maar is dit keer bedrukt met zogenaamde ‘Seersucker’ strepen – in vakjargon ook wel spoorwegstrepen genoemd. En we kunnen wel stellen dat de kleurrijke strepen een interessante draai geven aan het klassieke silhouet.

De Seersucker stripes zijn opgedeeld in drie verschillende kleuren. Het meest opvallende is misschien wel dat de schoen over de lengte als het ware opgesplitst is in twee kleuren, welke van elkaar gescheiden worden door een hagelwitte tong. De buitenkant van het silhouet heeft blauw/witte stripes, terwijl de binnenkant roze/wit gestreept is. De derde kleur treffen we aan op de heeltab, die geel/wit is. Het vintage adidas trefoil logo op de hiel is ‘tri-colored’, wat deze speciale colorway helemaal afmaakt.

De vele verschillende kleuren op de schoen zijn uiteraard een knipoog naar de pride vlag, als naar de diversiteit en veelzijdigheid de LGBTQIA+ community. De adidas Stan Smith Pride zal volgende maand gereleased worden als onderdeel van de adidas ‘Pride Month Celebration’.

De line-up van de 2020 Pride Pack is met de Superstar en de Stan Smith dit jaar supersterk. Vermoedelijk zal er nog één model toegevoegd worden aan de collectie! Om goed op de hoogte te blijven adviseren we je onze blog goed in de gaten te houden. Check in de tussentijd ook gerust eens de andere Stan Smith colorways in de webshop van theSneaker.nl. Bij ons bestel je eenvoudig, snel én betrouwbaar de Stan Smith in jouw droom colorway!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software