Nieuwe release: De Adidas ‘Iniki Runner Boost’

De Iniki Runner Boosts zijn de meest cleane ‘retro-moderne sneakers’ die we tot nu toe hebben gezien. Het silhouet van de sneaker heeft die fraaie vintage look, die ons erg doet denken aan de Adidas Dragon en de momenteel zeer populaire Adidas Gazelle. De upper bestaat uit een mix van neopreen en nubuck suède. Hierdoor wordt de retro feel alleen nog maar versterkt!

Oké, tot zo ver het stukje sentiment. Dit wordt namelijk gruwelijk – zij het op positieve wijze – verstoord door de ultra moderne en high-tech Adidas Boost zool waar het silhouet op gehuisvest is. En hierdoor verandert het aura van het classic silhouet met 180 graden! De Boost zool is één van de laatste technologisch hoogstandjes van Adidas, en heeft haar naam te danken aan het stevige korrelachtige materiaal waarvan het gemaakt is. Tijdens het lopen wordt de zool min of meer opgeblazen, waardoor er duizenden energiecapsules loskomen. Hierdoor zal lopen op de Iniki Runner Boost je bijna geen moeite kosten. Sterker nog; je krijgt er haast een energie boost van!

We kennen allemaal wel de populaire Yeezy, de NMD, en de Ultra Boost silhouetten. De Iniki Runner Boost is echter de eerste sneaker waarbij Adidas een echte retro look en feel combineert met een fraai staaltje moderne techniek. En het resultaat is subliem. Terwijl er eerst nog sprake was van vijf colorways, is vorige week bij de release duidelijk geworden dat de sneaker eerst in twee low-key colorways beschikbaar zal zijn: Navy/White en Red/White. Hou theSneaker.nl in de gaten voor meer informatie omtrent deze sneaker!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software