Adidas geeft de Yung-1 een luxe snakeskin make-over!

Adidas heeft de Yung-1 een luxe make-over gegeven die helemaal past in de dierenprint trend van nu. We hebben het de afgelopen maanden al bij meerdere sneakers en gezien en ook nu is het weer raak: het gehele bovenwerk van deze Yung-1 is gewikkeld in faux slangenleer!

De Yung 1 Snakeskin is ontworpen door adidas Consortium: een afdeling binnen het van oorsprong Duitse sportmerk waar het designteam de volledige vrijheid krijgt om unieke concepten te realiseren. Veel Constorium sneakers worden gemaakt van speciale materialen of krijgen originele colorways. Deze releases vinden vaak plaats in speciale collabs met toonaangevende retailers zoals END., Undefeated en Foodpatrol.

Snakeskin is hot en happening en troffen we recentelijk al aan op exclusieve releases van de Adidas Contintental 80, de Adidas Falcon en de Nike Air Force 1. Alle overlappingen op het bovenwerk van de Yung-1 SnakeSkin zijn vervaardigd van faux slangenleer. Alleen de welbekende drie strepen, de veters én de midsole zijn zo clean mogelijk gehouden in gebroken wit. Dit matcht prima met de rest van sneaker! Damn, deze sneaker is heet!

De Yung-1 is een nieuw model van Adidas en wordt gekenmerkt door haar futuristische look. Met haar chunky zool past de sneaker bovendien goed in de dadsneaker hype die wereldwijd ontketend werd door supersterren zoals Selena Gomez, Kylie Jenner en Ariane Grande. Het model komt zoals altijd op een EVA tussenzool welke een comfortabele loopervaring garandeert. De zool is uitgerust met de speciale adidas Torsion technologie – een boog onder de middenvoet welke voor nog betere steun zorgt.

De sneaker wordt 1 juni gereleased en zal beschikbaar komen via de officiële adidas store – houdt de blog van theSneaker.nl in de gaten voor het laatste nieuws omtrent het release van deze sneaker! Check ook eens de andere Yung-1 modellen die je kunt vinden bij theSneaker.nl. De keuze is reuze!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software