adidas dropt luxe EQT Support ADV Snakeskin Pack!

De nieuwste uitvoering van de adidas EQT Support ADV is een wel hele coole! De sneaker wordt in drie nieuwe colorways uitgebracht in de speciale 'Snakeskin Pack'. Deze drie colorways hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn alle drie uitgerust met, jawel, slangenlederen details op het bovenwerk!

De EQT Support ADV is een moderne interpretatie van de originele en succesvolle adidas EQT. Het geheime wapen van de sneaker is de stijlvolle, moderne en tijdloze look! Eerder deze maand pimpde adidas het geliefde model in de '2017 Winter Pack' al met uitvoeringen in diverse felle kleure. Nu komt de Duitse sneakergigant met een luxere update. Het bovenwerk van de sneaker is net als bij de oorspronkelijke versie nog steeds grotendeels vervaardigd van knitted mesh, maar op de hiel treffen we slangenlederen panels aan. En deze details geven de schoen een instant update waardoor 'ie er een stuk luxer en eleganter uitziet!

De EQT Support ADV Snakeskin wordt helemaal afgemaakt met een aantal subtiele nubuck overlays en door een gewoven EQT label op de tong. De veters van de schoen hebben dezelfde kleur als de verschillende colorways.

De sneaker komt in het wit, rood en het zwart & is vanaf 17 november te verkrijgen. Kan de stijl je bekoren, maar wil je je nog verder verdiepen in de andere fraaie EQT producten?? Check dan snel ons volledige adidas Equipment aanbod op theSneaker.nl!

 

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software