Adidas brengt de stijlvolle vintage sneaker ‘Malmö’ opnieuw uit

Adidas komt met een nieuwe drop in de City Series! Twee weken geleden dropten ze al een re-release van de Oslo-inspired sneaker, en nu is de touringbus van adidas doorgereden naar een andere Scandinavische stad. Check snel de nieuwe adidas Malmö colorway!

In de adidas City Series brengt het Duitse sportmerk een ode aan belangrijke Europese steden. De sneakers uit de City Series werden allemaal gereleased in de late ‘70s en begin ‘80s. De laatste tijd, nu de roep naar vintage sneakers steeds groter lijkt te worden, bracht adidas al enkelen van deze iconische  en stilistische sneakers opnieuw uit. Vele jaren na de oorspronkelijke release is het nu de beurt aan de adidas Malmö. Malmö is de derde stad van Zweden en staat bekend om haar grote culturele aanbod en is de geboortestad van legende Zlatan Ibrahimovic.

De schoen is een zeer accurate reproductie van het icoon uit de jaren ’70 en ademt daarom vooral één ding: retro. Vintage. The seventies! De schoen is blauw en geel van kleur wat een verwijzing is naar de kleuren van de Zweedse vlag. Het bovenwerk is gemaakt van zacht geel suède. De bekende ‘Three Stripes’ zijn gemaakt van blauw leer, net als de heeltab, de sockline en de tong. De Malmö branding is aangebracht in gouden letters op de zijkant van de upper. Het geheel komt net als in de zeventiger jaren op een gum rubber outsole, wat de look van de adidas Malmö helemaal afmaakt.

De adidas Malmö is minimalistisch, vintage en superclean. De sneaker is daarom zeer stijlvol en heeft met haar gouden letters een haast koninklijke uitstraling. Doordat het silhouet en de colorway simpel zijn gehouden is deze sneaker te combineren met veel verschillende soorten kledingstijlen.

De sneaker is vandaag gereleased en is onder andere te verkrijgen via de officiële adidas shop. Door hier te klikken wordt je automatisch doorverbonden met de Duitse sneakergigant en doe je je aankoop in enkele seconden! De stijlvolle sneaker gaat je 110 euro kosten. Check ook eens onze andere adidas modellen!

BESTEL DE NIEUWE ADIDAS MALMÖ HIER

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software