Adidas 3CM krijgt te gekke tie-dye colorway waarmee je helemaal klaar bent voor de zomer!

Adidas heeft bekend gemaakt dat de skate-inspired 3CM de zomer verwelkomt met een nieuwe en eye-catching ‘Tie-Dye’ colorway. We hebben de foto’s goed bekeken en komen tot de conclusie dat deze nieuwe look inderdaad perfect past bij de aankomende warme zomermaanden!

Tie-Dye is een techniek die met name geliefd was in de hippie-scene van de jaren zestig, maar de laatste jaren weer op het toneel is verschenen. Met de Tie-Dye techniek voorziet men textiel van een patroon door stevige knopen in het object te leggen en het vervolgens te dopen in een verfbad. Hierdoor ontstaan zomerse en kleurrijke patronen met een haast psychedelische werking. No wonder dat de techniek het goed deed in de hippie cultuur.

De 3CM is een classic skateschoen van het Duitse merk en heeft een robuuste canvas upper met suède details. Het geheel wordt geserveerd op een stabiele rubberen zool, waardoor de schoen uitermate geschikt is om mee te skateboarden. Wat betreft specs heeft de 3CM wel wat weg van bijvoorbeeld de legendarische Converse All Star.

Terwijl we gewend zijn dat adidas de 3CM released in neutrale colorways die niet bepaald opvallen, springt adidas nu op de tie-dye hypetrain en brengt de 3CM uit in een unieke tie-dye colorway.  De kleuren paars, blauw en wit sieren het bovenwerk en vormen samen een dromerig palet welke helemaal past bij de trends en het warme weer van de zomer. Het panel op de hiel is gefabriceerd van grijs suède, wat zorgt voor een zachte uitstraling. Deze kleur komt daarnaast ook terug op de tong en de outlines van de tong. De ‘Vulcanized’ buitenzool is strak wit van kleur en maakt het design helemaal af!

De summerfriendly schoenen zijn in Azië reeds verkrijgbaar, komt er zeer spoedig aan in de Verenigde Staten en zal volgens de laatste geruchten ook snel in Europa te verkrijgen zijn. De schoen gaat in de Verenigde Staten omgerekend ongeveer zo’n 65 euro kosten – zo’n lage prijs is natuurlijk ook altijd lekker meegenomen. Blijf onze blog in de gaten houden en blijf op de hoogte omtrent de release van deze fraaie adidas 3CM Tie-Dye editie!

Kun je niet echt niet wachten op de release of wil je gewoon even sneakers browsen en op ontdekkingsreis? Check in de tussentijd dan eens de andere adidas schoenen die te koop zijn op theSneaker. We hebben de grootste sneakercollectie van Nederland!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software