Aangekondigd: de unieke Sean Wotherspoon x Asics Gel-Lyte III met verwisselbare branding

De langverwachte Sean Wotherspoon x Asics Gel-Lyte III heeft eindelijk een officiële releasedatum! De sneakers zijn ontworpen in samenwerking met atmos en worden gekenmerkt door verwisselbare Asics branding en een corduroy-like upper!

Sean Wotherspoon is een bekende sneakerontwerper uit de Verenigde Staten. Hij kreeg naamsbekendheid in 2017 toen hij Nike’s ‘Vote Forward Competition’ won met zijn geniale Air Max 97/1 ontwerp. De sneaker werd het jaar erop door het merk met de Swoosh gereleased en werd een van de meest gehypte sneakers ooit. Daarnaast is Sean één van de eigenaars van Round Two, een sneakershop waarvan de populariteit de laatste jaren uit haar voegen gebarsten is. Dit, samen met zijn YouTube show over – jawel - sneakers, maakt het tot één van de meest vooraanstaande sneakerheads ter wereld.

En FYI, Atmos is een sneakerwinkel uit Japan. De eerste shop werd geopend in Tokyo, maar inmiddels is Atmos een begrip in de gehele wereld op het gebied van urban streetwear. Zo hebben ze tegenwoordig ook een vestiging in New York. Naast de eigen shop en de zorgvuldig uitgekozen urban collectie staat Atmos ook bekend om haar coole sneaker collaboraties met vooraanstaande merken.

Zoals nu dus weer het geval is met Asics. Vorige week presenteerde Sean de nieuwe colorway van deze unieke Sean Wotherspoon x atmos x Asics Gel-Lyte III in zijn eigen Round Two sneakershop. Het meest opvallende aan deze unieke sneaker? Nou, dat zijn er een aantal. Wat natuurlijk meteen in het oog springt is dat het bovenwerk bestaat uit verschillende layers die gefabriceerd zijn van corduroy! Dit zien we niet vaak terug op sneakers en geeft daarnaast een coole vintage look aan de schoen.

Iets wat we de laatste tijd steeds vaker terugzien zijn de zogenaamde ‘mismatched’ colorways: dit is wanneer de kleuren van de linkerschoen afwijken van de rechterschoen. Deze asymmetrie zien we ook terug bij deze sneaker – zelfs dermate dat de colorway van de linkerschoen totaal anders is dan de rechterschoen! De linkerschoen heeft een donker aura en combineert de kleuren zwart, paars, rood en mint. De rechterschoen oogt supervrolijk en bestaat uit de kleuren oranje, blauw, aqua en geel.

Een ander zeer bijzonder aspect is de Asics branding. Deze is, zoals je op de bovenstaande foto’s kunt zien, namelijk volledig verwisselbaar! De branding zit met klittenband vast op de upper, waardoor je ‘m kan vervangen in maar liefst vijf andere kleuren. Zo ben je in staat om de colorway zelf te beïnvloeden en in te richten naar jouw eigen smaak.

Er is helaas nog niet bekendgemaakt wanneer deze toffe Sean Wotherspoon x atmos x Asics Gel-Lyte III gereleased zal worden. Daarom adviseren we je om onze blog goed in de gaten te houden om altijd up-to-date te blijven omtrent de laatste nieuwtjes en releases uit de sneakerwereld. Klik hier om de andere Gel Lyte III modellen te bekijken in de webshop van theSneaker.nl!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software