Aangekondigd: Adidas Ultra Boost “Glow in the Dark”

Toen de Adidas Ultra Boost in 2015 gereleased werd, was al snel duidelijk dat het silhouet een blijvertje zou zijn. Het model kent inmiddels veel verschillende colorways en ook dit jaar wemelde het weer van de nieuwe releases. En het einde lijkt nog lang niet in zicht! Vandaag is namelijk bekend geworden dat het merk met de drie strepen met een wel héél bijzondere uitgave op de proppen komt: de Glow in the Dark editie.


De Ultra Boost is oorspronkelijk op de markt gebracht als een running schoen, en is onder de hardlopers geliefd door haar extreem comfortabele fit. Deze ontstaat door het feit dat de upper volledig gemaakt is van Primeknit waardoor het flexibele bovenwerk zich vormt naar je voeten. En er gaat nog veel meer technologisch vernuft schuil achter dit model: Adidas Boost technologie zorgt bijvoorbeeld voor een erg veerkrachtige zool waardoor je – geloof het of niet - haast een energieboost krijgt tijdens het hardlopen!


Zoals het zo vaak gaat bij een stijlvolle running schoen is het model niet lang onopgemerkt gebleven bij een grote schare sneaker liefhebbers. De look van de schoen laat zich het beste omschrijven als modern en casual, zo werden ze onder meer gezien aan de voeten van stijlicoon Kanye West. De Ultra Boost is inmiddels uitgebracht in veel verschillende kleuren, zo werden er afgelopen week nog drie gloednieuwe colorways aangekondigd (Core Black, Solar Red & Collegiate Blue). Maar nu heeft Adidas het wel heel bont gemaakt: er komt een Glow in the Dark versie!


De schoen is nog niet te verkrijgen, maar het Duitse sportmerk heeft wel alvast enkele kiekjes met ons gedeeld. In het daglicht is de colorway erg stijlvol, maar – laten we eerlijk zijn - ook redelijk onopvallend. De Primeknit upper bestaat uit grijze en groene tinten, en de cage en de bijbehorende hielkap zijn wit van kleur. De schoen komt, zoals we dat van het model gewend zijn, met de traditionele witte Boost zool. Echter, wanneer je op de lichtknop drukt en het licht uitschakelt, zien we de ogenschijnlijk onopvallende schoen ineens opleven. De upper begint te gloeien en licht fel op! Kijk en oordeel zelf. Een release datum is nog niet bekend gemaakt, maar wij zijn alvast aan het watertanden!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software