Alexander McQueen sneakers

Het Britse modehuis Alexander McQueen staat voor innovatieve, emotionele en compromisloze fashion. Het label is enerzijds romantisch en anderzijds provocatief. Typerend voor de ontwerpen zijn dan ook contrasterende elementen zoals kwetsbaarheid en kracht, traditie en moderniteit en veranderlijkheid en strengheid. Deze esthetiek wordt van oudsher gerealiseerd met een diep respect voor de ambachtelijke traditie van kleermaker.

Het leven van Lee Alexander McQueen

Lee Alexander McQueen was een radicale en uiterst succesvolle Britse modeontwerper. Hij combineerde jaren van werkervaring met het uitgesproken Britse kleermakerswerk, de vakkundigheid uit de Franse haute-couture wereld en de verfijnde afwerking en het oog voor detail van het Italiaanse product. Zijn carrière schoot al snel als een raket de lucht in. Zijn werk? Dat had altijd iets rebels en was vaak ook nog eens een tikkeltje controversieel. Ondanks zijn grote successen had hij te maken met depressies en leefde hij een snel leven waarin hij verslaafd was aan drugs. In het jaar 2010 pleegde hij op veertigjarige leeftijd zelfmoord. Lee Alexander McQueen wordt beschouwd als één van de grootste modeontwerpers van zijn tijd. Zijn nalatenschap wordt beschermd en zijn visie wordt met verve voortgezet door zijn voormalig rechterhand Sarah Burton.

Er zijn 0 sneakers gevonden

Sorteren
Filteren

Gerelateerde pagina's

Nike sneakers

7706 sneakers

Adidas sneakers

10521 sneakers

Cruyff sneakers

363 sneakers

Lacoste sneakers

622 sneakers

Tommy Hilfiger sneakers

787 sneakers

ARKK Copenhagen

67 sneakers

Moderniteit en traditie treffen elkaar

Een paar Alexander McQueen sneakers geven je casual outfit een eigenzinnige touch waarmee je je onderscheidt van de massa. De schoenen hebben stuk voor stuk een vooruitstrevend ontwerp, vaak gecombineerd met een futuristische look. Ze zijn veelal wit, grijs of zwart gekleurd, waardoor ze zijn te combineren met veel verschillende soorten kleding stijlen. De sneakers zijn gemaakt van de allerbeste materialen zoals hoogwaardig leer en hebben bijna allemaal een kenmerkende robuuste, chunky rubberen zool. Dit alles zorgt ervoor dat de schoenen super stijlvol zijn!

Alexander McQueen sneakers online kopen doe je via theSneaker.nl

Een paar Alexander McQueen sneakers zijn een musthave voor iedere liefhebber, met deze sneakers maak je echt een fashion statement. Ze ademen vakkundigheid en zijn door de fraaie designs en verfijnde afwerking een lust voor het oog. Uiteraard kun je in de webshop van theSneaker.nl een paar sneakers van dit legendarische merk bemachtigen. Sterker nog – bij ons vind je de grootste collectie Alexander McQueen sneakers van Nederland! De ‘Runner B’, de ‘AMQ’, de ‘Patchwork Runner’ en de populaire ‘Oversized’: we hebben ze allemaal voor je. Check snel onze collectie, kies je favoriete sneaker en binnen een paar werkdagen ‘m al in huis!

Sitemap Blogs
© 2023 — thesneaker.nl — development by Harris Software