Sneaker Top 3: september 2016

#1 Adidas NMD_R1 ‘Black White’ & ‘Clear Red’


De NMD Runner combineert een nostalgisch gevoel voor stijl met een scherpe blik op de toekomst. Voor het design van de NMD Runner haalde het ontwerpteam namelijk inspiratie uit het eigen Adidas archief. Hierdoor ziet de schoen er uit als een herkenbare en iconische Adidas sneaker. Maar tegelijkertijd is ‘ie uitgerust met de allerlaatste technologische snufjes! Zo zorgt de BOOST zool voor een flexibiliteit en stabiliteit zoals je deze nog nooit hebt ervaren, en door het Primeknit materiaal is de schoen ook nog eens vederlicht. De NMD Runner is gewoon een hele lekkere dynamische sportschoen! Dit, en de hele fraaie colorways, maakt de schoen voor ons uitermate geschikt voor de maand september. We adviseren de colorways black/white en clear red!


#2 Asics Gel Lyte V ‘Whisper Pink’


De Gel Lyte V kennen we allemaal wel. Toch? De sneaker heeft een ongeëvenaard comfortabele feel en ziet er ook nog eens picobello uit. De populariteit van de Gel Lyte V rijkt de laatste tijd tot ongekende hoogten, met als gevolg dat Asics de sneaker uitbrengt in zo ongeveer elke mogelijke colorway. En nu komen ze met een wel hele fraaie editie op de proppen! Ééntje die met haar zachte pastelkleuren ook nog eens perfect past bij de maand september: De Asics Gel Lyte V ‘Whisper Pink’! De upper van de sneaker is gemaakt van premium zacht suede en is grotendeels beige van kleur. De upper heeft zachte groene, roze en witte accenten. Met deze schoen zit je in de maand september echt helemaal goed!


#3 Diadora V7000 ‘Spoiler Pack’


Zoals we allemaal wel weten zijn Italianen verzot op een aantal dingen. Lekker eten, voetballen, di ‘mama’ en natuurlijk.. sportauto’s! De ‘Spoiler Pack’ van het Italiaanse merk Diadora is dan ook een ode aan, jawel, de spoilers van snelle wagens! Wanneer je op topspeed aan het rijden bent, zorgen de spoilers voor een goede wegligging en een optimale grip. En laat dit nou net de eigenschap zijn waar hét nineties model de V7000 van Diadora bekend door is geworden! De sneaker is de beste hardloopschoen van het merk, zit uitermate comfortabel om je voeten en heeft ook nog eens een hele stabiele feel. De sneaker is voorzien van een schok dempende tussenzool die rust op een duurzame rubberen buitenzool. De pack bestaat uit verschillende colorways: ‘sand’, ‘white’ en ‘steel grey’. En allemaal hebben ze opvallend felgekleurde ‘spoilers’ op de heeltab. Halen dus!


Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software