Sneaker Top 3: augustus 2016

Puma x Rihanna Suede Creepers Camo Orange Oatmeal


We kennen ‘m inmiddels allemaal wel: de Puma Creeper. De liefdesbaby van Puma en superster Rihanna is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een immens succes. De schoenen sieren de overal ter wereld het straatbeeld, en om de haverklap lanceert Puma een nieuwe colorway van dit fraaie model. En we hebben er weer ééntje voor je hoor. En wat voor één! Deze spannende ‘Camo Orange Oatmeal’ release komt wederom uit de hoge hoed van creative director Rihanna, en we zien haar persoonlijke touch er onmiskenbaar in terug. Ook deze stoere colorway heeft weer dat edgy randje die we van RiRi gewend zijn! De schoen heeft een suède upper en is bedrukt met een opvallende oranje camouflage print, welke op coole wijze contrasteert met de dikke gum zool. Hoe gaaf is dit model? Haal ‘m voor het te laat is!

Diadora N9000 ‘Pistacchio’


We zijn eigenlijk niet anders meer van Diadora gewend: het Italiaanse merk komt wederom met een fraaie zomerse sneaker op de proppen. De sneaker is geïnspireerd op een pistache ijsje, wat we duidelijk terug zien aan de kleuren van de schoen. De schoen is donker groen en licht ‘pistache’ groen van kleur, en heeft hier en daar een trendy gouden accent. Het bovenwerk van de schoen combineert leer op stijlvolle wijze met suède overlappingen, en is bovendien op bepaalde plekken geperforeerd. Wat we de laatste tijd steeds vaker terug is een gespikkelde tussenzool, en dat is bij deze coole editie niet anders! De zool zelf is een classic gum zool, wat de schoen een gave retro uitstraling geeft. Een leuk extraatje? Dat is dat de extra veterset aangeleverd wordt in een potje, net zoals een ijsje! We kunnen haast niet wachten op de volgende schoenen van Diadora. Dit ijsje smaakt naar meer!

Filling Pieces AW16 Low Top Ghost Bordeaux


Wauw. De schoenen van het merk Filling Pieces zijn de ideale mix tussen vakmanschap, modern design en luxe comfort. Deze schoen in de colorway bordeaux rood maakt onderdeel uit van de AW16 Filling Pieces ‘Indepence’ collectie. Deze collectie streeft naar vernieuwing door middel van het gebruik van innovatieve materialen in combinatie met kleine maar zeer verfijnde details. Deze Low Top Ghost sneaker is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een minimalistische maar zeer elegante touch. De kleur Bordeaux valt op in positieve zin en is daarom onze aanbeveling voor de maand augustus. Maar check gerust ook de andere stijlvolle kleuren zoals Taupe, Light Grey, Dark Grey en Navy!

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software