Nike dropt nieuwe Air Max 1 'Dusty Peach/Black'

Als het koud is, dan zorgt Nike er wel voor dat we het warm krijgen. Nike veroorzaakt een ware hittegolf in sneakerland met de aankondiging van de erg fijne Air Max 1 Premium SC Jewel in de fraaie colorway 'Dusty Peach/Black'.

Over deze release konden we eigenlijk alleen maar dromen: Nike heeft het kunstje weer geflikt en overtreft andermaal onze verwachtingen. Het jaar 2017 wordt al een tijdje gekenmerkt door de comeback van de Air Max 1. Zo kwam Nike eerder al op de proppen met de Pinaccle serie en dropte het meerdere nieuwe colorways tijdens de Air Max Day. Met deze release zet Nike de eerder ingezette wervelstorm alleen maar extra kracht bij.

De Jewel heeft een upper volledig opgetrokken uit kwaliteits leer, waardoor de schoen super duurzaam is. Het is even wennen aan de kleur, zeker omdat we *ahum* nog volop genieten van het mooie zomerweer - maar met het oog op de naderende herfst is deze sneaker een hele goede keuze! Het leuke aan de Jewel is het bijna miniscule Nike logo, welke zorgt voor een vintage look. Terwijl eerdere Jewel modellen kwamen op een semi doorzichtige buitenzool, heeft de 'Dusty Peach/Black' uitvoering een solide zwarte zool.

De schoen is te verkrijgen vanaf 24 augustus, zowel via de officiële Nike store als bij theSneaker. Kun je niet wachten? Check dan snel ff andere uitvoeringen van de Nike Air Max 1. TheSneaker biedt je het grootste sneaker assortiment van Nederland. Als je de sneaker van je dromen bij ons niet vindt, dan weten wij het ook niet meer. Voor meer informatie over nieuwe Jewel releases – want die komen er – houdt je onze blog in de gaten.

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software