Adidas brengt Alphabounce uit in 'Pink' colorway!

Ken je de Adidas Alphabounce al? Deze hippe sneaker is hét alternatief voor iedereen die eens wat anders wil dan de immens populaire Adidas Ultra Boost. De Adidas Alphabounce is minstens zo comfortabel en zéker net zo clean. Iedereen die op zoek is naar 'the next big thing' en graag creatief voor de dag wil komen: lees snel verder!

Met deze flexibele en comfortabele schoen aan je voeten vind je gegarandeerd je flow. De Alphabounce heeft een naadloos bovenwerk wat gemaakt is van geweven mesh materiaal. Mesh is uitermate flexibel, ademend en door de sokachtige pasvorm van de schoen zit de upper als een tweede huid om je voeten. De schoen is bovendien uitgerust met de Adidas Bounce middenzool, welke je de perfecte demping en comfort geeft. Mede door deze hypermoderne middenzool is de Alphabounce de ideale sportschoen; perfect om bijvoorbeeld lange afstanden mee af te leggen.

Maar het is duidelijk dat de Alphabounce ook als lifestyle sneaker de plank niet bepaald misslaat. We kunnen er niet omheen, de sneaker ziet er gelikt uit! Terwijl de sneaker voorheen gereleased werd in sportieve en met name mannelijke kleuren, lijkt Adidas zelf nu ook de potentie van deze sneaker in te zien. De sneaker is aangekondigd in diverse nieuwe hippe kleuren, waarvan met name deze nieuwe licht roze 'Pink' colorway ons ten zeerste kan bekoren! Heerlijk vrouwelijk en perfect voor de zomer! 

Sitemap Blogs
© 2024 — thesneaker.nl — development by Harris Software